zaterdag 16 februari 2013

Printjes in je kleren by H&M

Deze super leuke outfits ben ik heeelemaal weg van, te koop bij de H&M. Door de printbroek en het effen blousje, kleurt het helemaal af. Wil jij een keer wat meer aandacht leggen op je broek dan op je blouse, shirt, trui, vest etc. Probeer dan een bovenstuk met één kleur te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook een spijkerjasje of blousje maakt het helemaal af. Ook kun je het andersom doen, een broek met één kleur en een bovenstuk met een print, maar laat deze kleuren wel combineren (zie tweede foto). Zo krijg jij een frisse look, en natuurlijk die unieke look. Het is namelijk niet leuk om andere mensen met precies dezelfde look te zien als die jij hebt toch?

Playboy Deodorant 'Play it sexy' & 'Play it lovely'!

Z

Ik ben heeelemaal weg van mijn nieuwe deo van playboy! De twee die ik heb zijn 'Play it sexy' en 'Play it lovely'. Ze ruiken super lekker, en eigenlijk hoef je hierbij geen parfum meer te gebruiken, dat is handig zodat je geen gemixte geurtjes hebt. Ze ruiken van zichzelf namelijk al een beetje naar parfum. Deze fris zoete deo, raad ik zeeeeker aan aan jullie! Te koop bij bijna elke drogist! Ze zijn dan misschien wel wat duurder als normale parfum, maar ze zijn zeker de prijs waard. Zoals ik al zei hoef je hierbij namelijk niet meer parfum op!

Lipsmackers

Wil jij super zachte lippen met natuurlijk ook een lekker smaakje, en lekkere geur? Dan zijn de lipsmackeres echt wat voor jou. Zelf heb ik de lipsmackers van de Claires, en daar ben ik super blij mee. Ze zijn heel handig te gebruiken, en ruiken en smaken precies naar de frisdrank die er op staat! Ook zien ze er natuurlijk super leuk uit, zelf vind ik dit dus echte een musthave!